Hei alle sammen!

2020 har definitivt vært et veldig spesielt år så langt, men det er også starten for et nytt skoleår for mange her i landet. Jeg har vært fast gjestelærer ved Buskerud Folkehøgskole Creative Gaming-linje siden 2014, og skal igjen tilbake i Høst for å holde workshops i ulike materialer: 2 bracer workshops (en for skolen, og en for CG-klassen), og prop workshop i starten av andre semester.Buskerud FHS tilbyr også en Esportlinje som er veldig populær.

Jeg har selv gått på folkehøgskole og det var det beste året i mitt liv. Jeg misunner alle elevene som går på folkehøgskole hvert år, og anbefaler alle å gjøre det. Det er virkelig magisk!

Som alltid pleier jeg å introdusere hva cosplay er, for de som ikke helt har kjennskap til det, og jeg går igjennom sikkerhet og rutiner.

Jeg liker som regel å ta workshoppen steg for steg og forklare i plenum. Jeg går gjenom mønster, forklarer materialer og verktøy, forming, detaljer, grunning og til slutt maling. Da er gruppen mer samlet på forskjellige stadier.

Elevene virket veldig iverige på å starte, flere hadde planlagt hva slags bracer de ville lage. Det gjør meg alltid kjempeglad å se at flere er interesserte i cosplay. Det er kreativt og sosialt!


Comments

comments