Mange har spurt meg hva jeg bruker av skin care produkter. Så da tenkte jeg det passet bra å mekke en egen post om produkter som jeg virkelig liker og ikke kan leve uten!

Rachel Amber bilde av Cosplay Studios Norway

Jeg har slitt mye med acne de siste 3 åra etter jeg sluttet på p-piller, så jeg har strevd og prøvd en god del produkter. Jeg havnet til slutt på Koreansk skincare. Etter 1 måned så begynte huden min å cleare opp og den er blitt mye friskere og glattere!

Dette er ikke en betalt post! Dette er basert på mine egne erfaringer med disse produktene! 

Jeg handler på WishTrend, hvor de har mange forskjellige produkter. De har nylig tatt inn produktene i Norge også men det er mye billigere å handle på WishTrend.

Jeg vet det er mange produkter det er snakk om – det er mange inside jokes over at du kommer til å trenge en egen kolli pga de Koreanske produktene! But it is worth it! 😀

Trinn 1

1.  Klairs Rich Moist Foaming Cleanser

Rich Moist Foaming Cleanser fra Klairs renser porene og gir huden fukt.

Dette renseskumet holder huden fuktet selv etter rens. Den fjerner sminke, døde hudceller og sorte prikker. Inneholder eksfolierende ingredienser som gjør huden myk uten å irritere. Inneholder hyaluronsyre som motvirker rynker, ceramid 3 og olivenolje. Dette hjelper med å bygge opp hudens barriere slik at huden blir bedre beskyttet.

2. Klairs Deep Cleansing Oil

Gentle Black Deep Cleansing Oil fra Klairs er en tyntflytende renseolje som brukes som andre steg i renserutinen, etter renseskummet.

3. Klairs Charcoal Soap

Gentle Black Sugar Charcoal Soap fra Klairs innheholder kull som fjerner døde hudceller og organisk ghassoul-leire fra Marokko som fjerner urenheter og talg.

Trinn 2

4. Klarins Facial Toner

Denne påfører du med en bomullspad i hele fjeset. Supple Preparation Facial Toner fra Klairs beroliger huden, gir dyptvirkende fukt og næring, og balanserer hudens pH-verdi.

5. COSRX AHA / BHA Clarifying Facial Toner

Gir vitaminer og optimerer hudens balanse.

6. COSRX Honey Ceramide Full Moisture Cream for Daycream / [SKINMISO] Pore Zero Night Cream 

Honey Ceramide gir huden min full fuktighet i løpet av dagen.
Pore Zero Night Cream minsker porene mine og tilfører vitaminer. Ikke minst holder den huden min hydrert i løpet av kvelden.

7. Dermalogica Intensive Eye Repair

Denne hjelper å holde det sensitive området under øynene mine hydrert mens du sover i løpet av kvelden. Dette er det mest sensitive huden vi har i fjeset og må tas godt vare på.

8. Klairs Midnight Blue Youth Activating Drop

Serum med peptider som utbedrer fine linjer og rynker

Serumet har et høyt innhold av to typer peptider som jobber både på overflaten og i dybden av huden for å motvirke rynker.

Det ene peptidet, Rh-Oligopeptide- 1 (EGF) finnes i hudens overflate og hjelper til med å fornye huden. EGF forebygger og motvirker rynkene som oppstår i 20-30 års alderen. EGF finnes naturlig i kroppen, men produksjonen synker drastisk i midten av 20- årene. Ved å tilføre dette peptidet i hudpleien vil huden bevare sin ungdommelige elastisitet og motvirker dannelsen av nye fine linjer.

—————————————————————————————————————————–

Jeg vet at dette kan virke som mange produkter, men jeg må si at jeg ikke kunne levd uten fuktighetskremene og renseproduktene, i hvert fall. De andre produktene er naturligvis meget gode pluss.

Husk å ta vare på huden og bruke solkrem når dere ikke bruker sminke. Skaff dere også en brunkrem med SPF!

 

Comments

comments