Jeg har ikke ord. Da jeg fikk høre at jeg ble valgt som Brand Ambassadør for Telenor sitt nye abonnement, Telenor Yng, trodde jeg ikke mine egne ører. Jeg er fortsatt i sjokk, tenk at de ville ha cosplay involvert i reklamen sin!?  Jeg var helt mind blown og så utrolig takknemlig for at jeg fikk denne sjansen! Samtidig var jeg også veldig nervøs, men excited at the same time! Ikke minst fordi dette abonnementet passer perfekt innenfor det jeg driver med! Du får Data Switch, som betyr at du kan bytte fra fri tale til 60 samtaler og mer data! Noe som er perfekt for meg som reiser mye rundt omkring i Europa. Har flere ganger måttet stoppe på cafeer for gratis wifi eller leeche av andre sine Hot Spots. Ikke minst har de også Music Freedom som er et must for meg når jeg reiser eller når jeg jobber med Cosplay.  Then again, tipper det er flere som ikke er cosplayere som har akkurat det samme behovene 😀
Dere kan lese mer om Yng her: https://yng.telenor.no/
Det er også utrolig bra at flere får øynene opp for cosplay – vi bruker jo tross alt utrolig mye tid på kostymene våre. Som cosplayere så blir vi automatisk Make-up artister, Wig stylister, Prop/rustning makers, Syersker, og vi lager til og med spesialeffekter. Så går vi i cosplayene våre rundt 8 timer + i hverdagen for å vise vår kjærlighet til spillene/seriene/tegneseriene som vi elsker. Det kan være utrolig slitsomt, men in the end SO worth it. Det gir en utrolig god følelse å kunne møte folk med felles interesse på denne måten! Takk Telenor for at dere syntes Cosplay var så utrolig fantastisk at dere valgte å ta det med i reklamen deres! Og ikke minst for at dere har fikset et abonnement som passer så godt for den målgruppen den er retta mot!
Skal ikke lyve å si at jeg ikke var nervøs under innspillingen, for det var jeg! Spesielt siden det var regissert av Nicolai Cleve Broch, men han var veldig hjelpsom og flink til å instruere! Jeg har jo faktisk aldri vært med på noe slik før, men det var en utrolig morsom erfaring og jeg har lært kjempemye! I ettertid har jeg også tenkt på hvordan jeg kan gjøre det enda bedre hvis jeg får en slik sjanse igjen i fremtiden. Bring it!

All in all, well played, Telenor…well played!
Stor takk til alle som var involvert i prosjektet! Det var en helt fantastisk opplevelse!
Stor takk til Telenor, Anti og Renato!


Comments

comments